Τρόποι Αποστολής & Χρόνος Παράδοσης


  • Αποστολή με courier :

Oι αποστολές της επιχείρησής μας, γίνονται με τα ΕΛΤΑ courier ή Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων. Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε με:

e-mail στο: [email protected]

Τηλεφωνικά στο :2105822015

Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές , ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται κατά 1-2 ημέρες .

Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως απεργία στον κλάδο μεταφορών , υπερβολικός φόρτος εργασίας στα ΕΛΤΑ courier ,λόγο COVID-19 ή οποιοσδήποτε άλλος απρόβλεπτος λόγος ανωτέρας βίας και δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας , στους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσης , θα υπάρξει μεταξύ μας επικοινωνία για την επίλυση του θέματος.

  • Παραλαβή απ’ το κατάστημα “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των ON LINE παραγγελιών σας, απ’ το κατάστημά μας , εφόσον έχει γίνει η εξόφληση τους με κάρτα, ή κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ : Στρατάρχου Καραϊσκάκη 93, Χαϊδάρι. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105822015.

Όροι & Προϋποθέσεις Επιστροφών


Ο πελάτης, οφείλει να ενημερώσει εντός 7 ημερολογιακών ημερών , από την παραλαβή των προϊόντων , για την επιστροφή τους .

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα , να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε , εντός 15 ημερολογιακών ημερών , από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και πάντα με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς.

  • Υπαιτιότητα  καταστήματος  

Έχετε το δικαίωμα, να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε απ’ το  κατάστημά μας  και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους,  στις περιπτώσεις  στις οποίες , με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματός μας , πωλήθηκαν  λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στη λήψη της παραγγελίας , στην τιμολόγηση και στην αποστολή) . Σε αυτήν την περίπτωση,  το κόστος μεταφοράς  επιβαρύνει το κατάστημά μας .

  • Επιστροφές δεν επιτρέπονται, στις εξής περιπτώσεις :

α) Σε προϊόντα που προσφέρονται σε προνομιακή τιμή (προσφορές -εκπτώσεις) , εκτός περιόδου εκπτώσεων .

β) Σε εποχιακά προϊόντα ( χριστουγεννιάτικα, πασχαλινά , καλοκαιρινά) .

γ) Για φθορές που έχουν προκληθεί,  κατά το άνοιγμα του προϊόντος,  για τις οποίες η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη .

δ) Για προϊόντα , στα οποία δεν υπάρχει απόθεμα στο κατάστημά μας και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας απ΄τον πελάτη .    

  • Επιστροφές θα γίνονται δεκτές , μόνο εφόσον τηρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

α) Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση.

β) Η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει αλλοιωθεί ή λερωθεί , αλλά είναι σε άριστη κατάσταση .

γ) Το προϊόν επιστρέφεται σε ασφαλή συσκευασία , ώστε να μην φθαρεί κατά   τη μεταφορά του. Δεν φέρουμε ευθύνη,  για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος .

δ) Μαζί με το προϊόν,  να επιστραφεί η απόδειξη αγοράς , η οποία συνόδευε το προϊόν .

ε) Στην περίπτωση , που επιθυμείτε με δική σας  υπαιτιότητα ολική ακύρωση της παραγγελίας – ιδίως προεξοφλημένης -σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων .  

  • Το κόστος μεταφοράς,  σε όλες τις περιπτώσεις που αφορούν σε αλλαγές προϊόντων,  εκτός από αυτές,  δικής μας υπαιτιότητας,  επιβαρύνει τον πελάτη .